0599-412595

Koningsdag

Lang leve de koning!

Aangezien wij graag van feestjes houden, vieren wij uiteraard ook DE dag van onze koning.

In de ochtend beginnen wij uiteraard samen met jullie al op tijd met een gezellig bier carrousel op de vrijmarkt op het willem diemerplein.

Rond de klok van 16:00 uur gooien wij onze koningsdeuren open van het altijd gezellige café en draait onze eigen DJ Hermen deze avond voor jullie de mooiste plaatjes om de dag van onze koning goed te vieren.

Om 17:00 uur gooien wij onze zaal open voor een heerlijk uitgebreid koningsbuffet met verschillende gerechten en voor elk wat wils. 

Vergeet dit niet te vieren met ons.

Winkelweek

Dit jaarlijks terug kerende evenement word door onze eigen ‘musselkanaalsters’ het feestje van het jaar genoemd.

Met dit geweldige feest bieden wij een muziek en feest keuze voor iedereen aan.

De 1e donderdag van oktober start ieder jaar het feest van het jaar; Winkelweek

Die donderdag trappen wij af met het Quattro team en maken wij er tot en met zondag een waar piraten café van. In dit zelfde eerst weekend krijgen wij visite van onze zuiderburen van de schuttersvereniging.

Na dit eerste weekend word er al uitgekeken naar de 2e donderdag van de winkelweek, ook wel genoemd ‘kachel op donderdag’. Waarom kachel op donderdag? Wie wil er nou niet kachel worden op deze mooie donderdag?

Dan komen wij aan bij het feestje van het jaar. De laatste zaterdag van de winkelweek, ook wel het slotfeest genoemd. Dit slotfeest is het feest der feesten van Musselkanaal. Hierbij toveren wij een feesttent tot de grond uit en maken wij van “De Gelegenheid” een enorme feest locatie.